Rólunk

A TritonLife csoport tagjaként működő Magyar Beszédközpont olyan célcsoport kiszolgálására jött létre, amely érintett a különböző eredetű beszédproblémákban. Legyen szó akár gyermekkori, akár felnőttkori beszédvizsgálatról, terápiáról, szakképzett logopédusok várják a hozzájuk fordulókat. Cégcsoportunkban megtalálhatók olyan társszakmák, amelyek biztosítják a beszédjavítás megkezdéséhez szükséges kiegészítő vizsgálatokat. Ilyen például a pszichológia, a  fül-orr-gégészet, az audiológia vagy a neurológia.

Fejlesztő óráinkon megvalósul a beszédhibás személyiségének és beszédhibájának sérülés specifikus korrekciója. Törekszünk a pszichológiai és fiziológiai tényezők összhangjára, illetve gyakran nem csak a beszédet fejlesztjük, hanem a szorosan hozzákapcsolódó részképességeket is. A terápia mindig személyre szabottan történik.

Alapelveink
  1. Törekszünk az ügyfél pszichológiai és fiziológiai tényezőinek összhangjára, a személyiség és a beszédműködés kölcsönhatására, funkcionális összefüggésrendszerére
  2. A fejlesztés mindig tudatosan és előre eltervezetten kell történjen.
  3. A megfelelő módszerek kiválasztásakor figyelembe vesszük az életkort, a pszichikai sajátosságokat, az értelmi képességet,valamint a beszédhiba típusát és súlyosságát.
  4. A terápia során figyelembe vesszük a beszédfejlődés szakaszait.
  5. Tudnunk kell, hogy az ügyfélnél hogyan érvényesülnek a beszédfejlődési szakaszokon belül az egyéni sajátosságok, amelyek nagyban befolyásolhatják a módszerek megválasztását.
  6. Hisszük, hogy a terápia akkor a legeredményesebb, ha az folyamatos és egyénre szabott.
  7. Gyermekek esetében nagy szerepet tulajdonítunk a szülőknek, felnőttek esetében pedig a hozzátartozóknak, hiszen az aktív bevonásuk a terápiába meggyorsíthatja vagy megkönnyítheti a kezelési folyamatot.
Elérhetőségünk:
+36 70 659 8888
1112 Budapest, Hegyalja út 100. (TritonLife Medical Center)
1134 Budapest, Róbert Károly körút 64-66. (TritonLife Medical Center)
 
magyarbeszedcentrum@gmail.com

 

Beszédközpont Hegyalja Beszédközpont Hegyalja Beszédközpont Hegyalja Beszédközpont XIII. kerület Beszédközpont XIII. kerület Beszédközpont XIII. kerület

Visszahívást kérek