2020-tól új árakkal és szolgáltatásokkal várja ügyfeleit a Beszédközpont!

Egyre bővülő központunk igyekszik lépést tartani a növekvő igényekkel, így új szolgáltatási palettát állítottunk össze. A fejlődés itt nem áll meg, hamarosan még újabb vizsgálatokkal és terápiákkal bővülünk, hogy minél szélesebb célcsoport kiszolgálására legyünk képesek.

Szolgáltatásaink között már megtalálhatók azok az eljárások, amelyekkel a leggyakrabban találkozhatunk a mindennapokban és amelyekre a legtöbb esetben van szükség. Ilyen például a nyelvlökéses nyelés terápia vagy az artikulációs terápia.

Mivel a felnőtt ellátáshoz nehezebb hozzájutni, így a jövőben igyekszünk egyre több alternatívát kínálni azoknak a felnőtteknek, akik beszédproblémával küzdenek.

Terveink között szerepel azoknak a kiegészítő szolgáltatásoknak a bevezetése is, amelyek jelenleg ritkábban fordulnak elő a piacon, illetve amelyek komplex ellátásra adnak lehetőséget. Célunk ugyanis, hogy egy helyen a lehető legkevesebb idő alatt fény derüljön a problémára és a leghatékonyabb megoldás születhessen. Mindezt kórházi háttérrel, tapasztalt szakemberekkel és kellemes, ügyfélközpontú környezettel szeretnénk biztosítani.

2020-tól elérhető szolgáltatásaink és áraink ide kattintva érhetők el

Visszahívást kérek